Befriande att få hjälp av denna städfirma i Hörby

Befriande att få hjälp av denna städfirma i Hörby

Hej på er alla och välkomna att läsa ett nytt inlägg. Det är torsdag och jag börjar längta till helgen. Det kommer nu, hur som helst, att bli ett inlägg med ett tips till er. Det kommer att handla om firman Susi Städ, som är en städfirma i Hörby som jag vände mig till när jag behövde få hjälp med att städa ur ett dödsbo.  

Det var min gamla far som dog och han bodde i ett hus som inte var ordentligt städat på åratal. Jag valde att ta kontakt med Susi Städ eftersom jag inte orkade med en städning av denna kaliber. Huset skulle ju säljas och därför var det viktigt att huset städades minutiöst. Något jag varken hade tid eller orka att göra på egen hand, tack och lov att Susi Städ åtog sig detta. Jag har en kollega som även hon hade vänt sig till Susi Städ,och hon berättade att hon var belåten, och tack vare detta blev det så att även jag hörde av mig till dem. Jag har svårt att tro att jag är den enda personen som skulle tycka att det vore bra att få hjälp med av en städfirma i Hörby med omnejd så det är därför jag skriver det här inlägget så att ni också ska veta att det alltid går att höra av sig till Susi Städ om man behöver städhjälp. Är det något mer ni vill få veta kan ni gå in på deras egen sida på nätet. Där ni hittar ni mer information och också hur ni ska gå göra för att komma i kontakt med dem. Jag hoppas ni tyckte det var bra att jag skrev om detta så ni fick reda på att det går att få hjälp med städningen när man anlitar denna städfirma i Hörby. 


Kommentarer är stängda.