Trädgården flödar i ljus efter trädfällningen

Trädgården flödar i ljus efter trädfällningen

Hej, hej och god eftermiddag! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni tycker om min blogg? Det ska bli ett inlägg om det här med att kunna få hjälp med trädfällning i Skellefteå. Det är flera av mina grannar och vänner som berömmer mig för min trädgård och det blir jag förstås glad över. Min trädgård hade aldrig kunnat bli en sån grönskande oas om det inte vore för att jag fick hjälp med att fälla flera träd som de tidigare ägarna hade planterat för 30 år sedan. En gång i tiden var träden säkert vackra, men när jag köpte huset hade de växt sig höga och hela trädgården var mörk och skuggig. Då vände jag mig till ett företag som jag hade fått veta var duktig på det här med trädfällning i Skellefteå, och det är företaget Tilly, Fredrik. Jag fick hjälp av dem med att fälla alla träd som förstörde trädgården, och det tog några dagar att bli väck både med träden och sedan med alla grenar och kvistar, men när allt väl var borta kunde jag börja att greja i trädgården, och resultatet lät inte vänta på sig. Min trädgård är nog ungefär som en av världens sju underverk, Babylons hängande trädgårdar. Nåväl, detta var en överdrift men ni har väl humor? Trädgården är i alla fall otroligt vacker, och det är det många som håller med om, och förutsättningen för att få allt att växa så bra är förstås att det blir tillräckligt med solljus, och det har det blivit efter att det här företaget inom trädfällning i Skellefteå fällt träden.  


Kommentarer är stängda.