Vi hyr byggnadsställningar från Gävle

Vi hyr byggnadsställningar från Gävle

Hejsan på er alla fina!

Idag kommer det en firma från Gävle och sätter upp byggnadsställningar runt vårat hus för vi ska måla om fasaden. Vi har faktiskt tänkt att göra jobbet själva så vi hyr bara byggnadsställningar så att det lättare kommer åt. Det lär ju bli en del svettiga och slitiga dagar innan det är klart men varken jag eller min man räds för det typen av kroppsarbete. Vi har gjort väldigt mycket av husets renoveringar själv, förutom de sakerna som man ska ha certifierade hantverkare för att göra såklart. Men måla huset är ju inget som en professionell målare måste göra, så vi tänkte att vi kör själva.

Det har varit i en blekgul och ganska tråkig färg och nu ska vi måla det mörkgrått, jag är helt säker på att det kommer bli supersnyggt. Vi skaffade ett par färgprover och testade på panelen först innan vi bestämde oss för den ena och det kommer bli så snyggt. Så nu vet vi vad vi ska sysselsätta oss med ett par helger framöver, men till saken hör ju också att det är en så genomskön känsla när man är kar med något och har gjort det själv. Det är en helt annan nivå av tillfredsställelse än om någon annan gör jobbet.

Det är så skönt också att jag och min sambo är lika drivande på det sättet så att det inte är någon som blir irriterad för att den ena är lat eller bekväm. Samtidigt är vi bra på att skapa tid för återhämtning också så det är inte så att vi alltid måste vara igång och man aldrig får ligga på soffan, det gör vi om kvällarna med film och massa mys. Ha nu en härlig helg och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.