Fasadtvätt inför våren

Fasadtvätt inför våren

God morgon bloggen!

Jag som hade hoppats på att vintern var över och att vi nu skulle behöva gå mot vår, men oj vad fel jag hade. Det är glashalt på vägarna i Helsingborg och jag vet inte riktigt hur det kommer bli med dagens sysslor. Jag hade idag tänkt att rusta i ordning huset och trädgården inför våren, bland annat hade jag anställt fasadtvätt. Vi får se hur det blir nu, jag tänkte höra av mig till företaget som utföra fasadtvätt för att se om det fortfarande är möjligt trots att vi ligger runt nollgrader. Efter några veckor med riktigt skönt väder så trodde jag verkligen att våren var runt hörnet och jag såg verkligen framemot det.

Varje år brukar jag alltid ha en dag där jag förbereder huset och trädgården så att det ser bra ut. Det är så svårt att få fasadtvätt vid en passande tid när våren och sommaren väl är här, då känns det som att alla här nere i Helsingborg jagar hantverkare. Jag som är lite petig vill gärna vara med varje gång det kommer någon annan och utför ett arbete hemma hos mig, det kan därför bli lite problematiskt eftersom jag jobbar varje dag. Mina förhoppningar är att det fortfarande kommer gå att tvätta huset, solen skiner ändå i Helsingborg och vi får se om temperaturen går upp under dagen. Om inte det går att göra något åt tomten idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag har ju ändå tagit ledigt från jobbet och vill utnyttja det här tillfället för att få någonting gjort. Jag kanske får börja greja lite inomhus med att tvätta alla lister och storstäda, men det är inte alls lika kul som att fixa i trädgården. Förmodligen slänger jag upp ett till inlägg här på bloggen i eftermiddag, så håll utkik.  

Kommentarer är stängda.